O nama

Privatna kompanija Ital Prof d.o.o. na prostorima Crne Gore postoji i uspješno posluje od 1999. godine. Nalazi se u Podgorici, glavnom gradu države, a osnovna djelatnost firme je uvoz i distribucija robe široke potrošnje, tačnije kozmetike i kućne hemije.  Ostvarujemo poslovnu saradnju sa mnogim partnerima iz zemlje i okruženja. Mi zastupamo i distibuiramo proizvode sledecih kompanija: Biochimica - Italija, Piave  - Italia ,  Cotton Club -Turska, Renksan - Turska, Sultans Tekstil - Turska, Saruhan -Turska i Jay Wir Trading (UAE). Ovi programi sadrže sledeće proizvode: kozmetiku, hemijske proizvode za kućnu upotrebu, parfeme, pamučni program itd. 

Takodje, imamo dugogodišnju saradnju sa mnogo drugih poznatih kompanija iz okruženja od kojih kupujemo kozmetiku i hemiju za kućnu upotrebu, sto je i naša osnovna djelatnost. U svom asortimanu imamo sve artikle  najpoznatijih proizvodjača iz ovih oblasti, kao sto su: Unilever, Procter & Gamble, Beiersdorf , Colgate-Palmolive, Paglieri, Henkel, Reckitt Benckiser, Gillette, Mirato , Conter itd. Ital prof d.o.o. od svog osnivanja unapređuje crnogorsko tržište kvalitetnom ponudom, širokim asortimanom sa konkurentnim cijenama. 

Ital prof d.o.o. ima kvalifikovano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom i sa brojnim poslovnim kontaktima u zemlji i inostranstvu. Otvoreni  smo za saradnju sa poznatim kompanijama, ali i sa preduzećima u razvoju.  Asortiman naše kupovine omogućava  nam da ponudimo povoljne uslove za širok spektar proizvoda po veoma konkurentnim cijenama. 

Nudimo profesionalnu, pouzdanu i efikasnu uslugu, sa ciljem da se izgradi dugotrajan i stabilan odnos sa našim klijentima.